Emma Health – DNA

Aan de hand van een DNA-analyse bij emma.health krijg je inzicht in wie je écht bent en wat jouw lichaam écht nodig heeft.

Wil je gezond zijn? Natuurlijk, dat wil toch iedereen. Ondertussen is bewezen dat een gezonde levensstijl onherroepelijk invloed heeft op jouw gezondheid. Een chronische aandoening ontwikkelt zich niet van de ene dag op de andere. Net omdat we niet doorhebben dat we een lifestylegebonden aandoening aan het ontwikkelen zijn, is het soms moeilijk om die motivatie bij onszelf te vinden.

Alle begin is moeilijk, wordt weleens gezegd, maar dat is hier absoluut niet het geval. Een betere versie van jezelf worden was namelijk nog nooit zo makkelijk! Met emma.health krijg je op een toegankelijke manier inzicht in je eigen lichaam.

Op basis van DNA-analyse ontvang je 5 gepersonaliseerde rapporten over voeding, sport/beweging, mentaal vermogen, levensstijl en meditatiegevoeligheden. Die rapporten worden in een online gesprek met een arts toegelicht.

Hoe werkt het?

  1. Jouw DNA-afname-kit wordt naar je toegestuurd. Registreer jouw kit via de app.
  2. Met de app kan je de voortgang van jouw traject volgen. Een vragenlijst in de emma.health-app peilt jouw huidige levensstijl. De analyse van je DNA – aan de hand van speeksel – duurt 2 tot 4 weken.
  3. De resultaten worden door artsen gevalideerd en gecontroleerd.
  4. In een online gesprek bespreek je de resultaten van jouw DNA-analyse én de online vragenlijst grondig met een arts. Die gaat dieper in op aandachtspunten.

De app geeft toegang tot de rapporten. De rapporten zijn qua inhoud zeer toegankelijk. Emma.health staat uiteraard klaar om bijkomende vragen te beantwoorden.

This entry was posted in Niet gecategoriseerd. Bookmark the permalink.